Nederlandse vertegenwoordigingen, Japan

Economische missie naar Japan gericht op tuinbouw en cyber

Wilt u zakendoen in Japan? Ga dan mee met de economische missie van 11 tot en met 16 december onder leiding van Maarten Camps, secretaris-generaal van het ministerie van Economische Zaken.

De Japanse economie groeit weer en de overheid gaat een aantal uitdagingen aan om Japan voor te bereiden op de toekomst. Het land wil zijn voedselzelfvoorzieningsgraad verhogen en er zijn ambitieuze plannen om de land- en tuinbouw te moderniseren en internationaal concurrerend te maken. Japan heeft veel belangstelling voor Nederlandse kennis en ervaring op het gebied van land- en tuinbouw.

Ook op het vlak van Cybersecurity ligt er voor Japan een belangrijke opgave. Japan is hard bezig om industrie en maatschappij vergaand te digitaliseren en veiligheid van informatie wordt dus steeds belangrijker.

Voor wie?
De missie staat uitsluitend open voor bedrijven en kennisinstellingen uit de sectoren Tuinbouw & Agrifood en Cybersecurity.

Aanmelden:
Tot en met dinsdag 26 oktober 2016.

Kosten:
Deelname kost € 950 per bedrijf (maximaal 2 deelnemers). Voor extra deelnemers betaalt u €475 per persoon. Om de deelname van vrouwelijke ondernemers te stimuleren geldt voor deze specifieke doelgroep tot medio maart 2017 een korting van 50% op de deelnemersbijdrage. Reis- en verblijfkosten en tolkkosten zijn voor eigen rekening.

Contact:
Voor meer informatie over deze economische missie neemt u contact op met Jos Hermsen, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, T 088 602 1078, e-mail: jos.hermsen@rvo.nl

 

MEER INFORMATIE

 

AANMELDEN