Nederlandse vertegenwoordigingen, Japan

Agenda

1 t/m 10 van 13

Het Mauritshuis in Kobe

29 sep 12 6 jan 13

Na een succesvolle afsluiting in Tokio, zal de tentoonstelling van circa 50 meesterwerken uit het Haagse Mauritshuis vanaf 29 september in het gemeentemuseum van Kobe te bezichtigen zijn. De tentoonstelling toont o.a. werken van Rembrandt, Rubens, Van Ruysdael, en Vermeer, inclusief zijn `Meisje met de parel`.

Osaka Europees Film Festival

23 nov 12 26 nov 12

Het Osaka Europees Film Festival beleeft haar 19de editie en ook dit jaar zullen twee Nederlandstalige films hun Japanse premiere op dit festival hebben.

Pianoconcert Martyn van den Hoek

23 nov 12

Op 23 november zal de Nederlandse pianist Martyn van den Hoek in Kyoto een concert geven.

Ambassade gesloten op vier december

4 dec 12

In verband met een speciaal intern evenement zal de ambassade op vier december de gehele dag gesloten zijn. Op vijf december zullen we u weer van dienst kunnen zijn.

Rotterdams Philharmonisch Orkest in Japan

2 feb 13

In het kader van het 32ste Toshiba Grand Concert zal het Rotterdams Philharmonisch Orkest op zaterdag 2 februari in Nishinomiya een concert geven o.l.v. dirigent Yannick Nezet-Segun.

Honkbalwedstrijd Nederland tegen Cuba

8 mrt 13

Om 12u 's middags zal de eerste wedstrijd van de tweede ronde van de World Baseball Classic plaatsvinden in de Tokio Dome, en wel tussen Nederland en Cuba.

Openstelling van de tuin van de Ambassadeurs residentie

12 apr 13 13 apr 13

Om het einde van de winter en het begin van de lente feestelijk in te luiden nodigt de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden u uit om de ambassade te bezoeken en de Tuin van de Ambassadeursresidentie te komen bekijken.

Kranslegging Yokohama Commonwealth War Cemetery

18 mei 13

Op zaterdag 18 mei om 10.30 uur zal Mr J. C. G. Wiebenga op de ‘Yokohama War Cemetery, 238 Karibacho, Hodogaya, Yokohama’ een krans leggen voor de Nederlandse slachtoffers die daar zijn begraven of daar worden herdacht.